Skip to content Skip to footer

 

Personel taşımacılığı ve turizm alanındaki faaliyetlerine devam eden Kartur Grup, lojistik alanında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Perakende sektörü başta olmak üzere, gıda, hızlı tüketim ürünleri, tüketici elektroniği ve soğuk zincir ile otel restoran ve café müşterilerine sunduğu nakliye ve depolama hizmetleriyle dikkat çeken firma, yeni yatırımları doğrultusunda lansmanı kısa süre önce yapılan IVECO kamyonetler ile filosunu güçlendiriyor.

KARTUR Grup adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Haliloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdürü’nün katıldığı teslimat törenine IVECO OTOMOTİV adına Iveco Otomotiv Genel Müdürü Rüştü Başargan, Filo ve Perakende Bölge Müdürü Fatih Tahtalıoğlu, Satış Müdürü Haluk Korucan ve Satış Yetkilisi Burak Seçgin ev sahipliği yaptı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Kartur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Haliloğlu “1999 yılında, esnek ve inovatif çözümleri ile müşterilerine çözüm üreten lojistik hizmet sağlayıcısı olma vizyonu ile kurulan Kartur, bugün 750 adet öz mal araç filosu ve Türkiye genelinde 50’yi aşkın ilde 600 çalışanı ile sektörde müşterilerinin taleplerini uçtan uca kurgulamakta; ihtiyaca özel katma değerli çözümler geliştirmektedir. IVECO ile büyüttüğümüz filomuz sayesinde de, müşteri odaklı çözümlerimizdeki gücümüze güç katacağımızdan şüphemiz yoktur.” dedi.

 

Leave a comment